“2022 YILINDA YENİ YATIRIMLARLA EGE VE MARMARA BÖLGESİNDEKİ ZİNCİRİ TAMAMLAYACAĞIZ”

İzmit ve İstanbul arasında 4 ayrı lokasyonda hizmet veren Ulusal Lojistik 20. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Ulusal Lojistik Genel Müdür Yardımcı Hülya Bal, Antrepo, depolama, 3 PL hizmet, e-ticaret, yurt içi taşıma hizmetlerinin yanı sıra Tekstil’den Hijyen ve Kimya sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Öncelikle, şirketinizi kısaca tanıtır mısınız? Ulusal Lojistik hangi alanlarda hizmet veriyor ve neler yapıyor?

Bu yıl 20. yılını kutlayan Ulusal Lojistik, 2001 yılında Halkalı Gümrük Müdürlüğü denetiminde antrepo hizmeti vermek amacı ile faaliyetlerine başladı. Geldiğimiz süreçte zaman içinde antrepo şubeleşmelerimizin yanı sıra, nitelikli depolama hizmetlerine başlayan firmamız bugün modern altyapısı ve tesisleri ile İzmit ve İstanbul arasında yer alan 4 ayrı lokasyonda antrepo, depolama, 3PL hizmet, e-ticaret ve depolama ihtiyaçları doğrultusunda yurt içi taşıma hizmetleri alanlarında toplam 110.000 metrekarelik tesisleri ve 170 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Özellikle İzmit bölgesinde kimya üzerine yoğunlaşmış profesyonel ekibimiz ile bu alanda dinamik yapımızla zaman ve maliyet anlamında müşterilerimize kazandıran bir tedarik süreci yapısına sahibiz.

Sizi bu alanda farklı kılan, rakiplerinizden ayıran özellikleriniz neler?

Modern tesislerimiz, uzman, yetkin kadromuz, proaktif yapımız ve sistem alt yapımız birçok alanda öne çıkan özelliklerimiz olarak sayabiliriz, ancak gerçek olan bana göre ekip ve takım ruhunun getirdiği insiyatif alma becerisi olan dinamik kadromuz ve iş disiplinimizdir.

“Sürdürülebilir kalite” diye bir mottonuz var. Bu sizin için ne alama geliyor?

Sunmuş olduğumuz hizmetler ile müşteri ve çalışan memnuniyetini yüksek düzeyde sürdürülebilir olmasını sağlayan yapımızın devamlılığını sağlamak ve daha da ileriye taşımak amacımızdır.

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN YANI SIRA BİRÇOK ALANDA FAALİYET GÖSTERİYORUZ

Çoğunlukla hangi sektörlere yönelik hizmet veriyorsunuz?

Dokunmadığımız sektör yok diyebilirim. Tekstil, Endüstriyel Tasarım, Sanayi Makineleri, İş Makineleri, Güneş Enerjileri, GSM Sektörü, Hammadde, Hijyen ve Kimya Sektörleri diye sıralanabilir, ancak sektörel anlamda çalışmadığımız alan yok diyebilirim. Dış Ticaret, İthalatçı, İhracatçı, E-ticaret firmaları ile antrepo, lojistik depolama ve katma değerli hizmet süreçlerini yönetmekteyiz.

DİNAMİK KADROMUZ, TEDBİRLERİMİZ VE SİSTEMSEL YATIRIMLAR SAYESİNDE KESİNTİSİZ HİZMET SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ

Pandemi sürecinde operasyonlarınız nasıl bir dönüşüm geçirdi?

2020 yılında tanışmış olduğumuz pandemi süreci sektörü önce bir belirsizliğe, ciro kaybına sürüklemiş olsa dahi, hizmet sektörünün ve lojistiğin durdurulamaz bir ticaret olması sebebiyle sektör çabuk toparlandı2021 yılına dinamik kadromuz ile taşımış olduğumuz tedbirler ve sistemsel yatırımlar sayesinde Ulusal Lojistik olarak kesintisiz hizmet sunmaya devam ederek erişebilirliğin devamını sağlamayı başardık. Özellikle E-ticaret hizmeti sunan çözüm ortaklarımızın depo ihtiyaçlarının sağlanması ve uygun depolar ile kapasitelerinin artırılması,  teslimat süreçlerinin iyileştirilmesi sağlandı. Edindiğimiz tecrübeler ile bizler çözüm ortaklarımıza proaktif çözümler sunarak sürdürülebilirlik ilkemizin devamını sağladık.

MARMARA VE EGE BÖLGESİNDEKİ ZİNCİRİ TAMAMLAYARAK BİRÇOK KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

Önümüzdeki süreçlere ilişkin yeni yatırım ve operasyon planlarınızdan bahseder misiniz?

2021 yılında da kalifiye ve uzman arkadaşlarımız ile hazırladığımız yatırım planlarımız mevcut.  Bu yatırımlar 2022 yılında da devam edecektir. Öncelikli olarak Ege bölgesinde yeni depolarımız ile Marmara ve Ege bölgelerinde zinciri tamamlamayı hedefliyoruz.  Böylelikle yeni istihdamlar yaratarak pek çok kişiye de çalışma imkanı sağlamış olacağız

Modern tesislerimiz, uzman, yetkin kadromuz, proaktif yapımız ve sistem alt yapımız birçok alanda öne çıkan özelliklerimiz olarak sayabiliriz, ancak gerçek olan bana göre ekip ve takım ruhunun getirdiği insiyatif alma becerisi olan dinamik kadromuz ve iş disiplinimizdir.

ÖZEL HABER / ULAŞIM SEKTÖRÜ DERGİSİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.